CRAFT BEER FEST – Domaći “crafteri” na manifestaciji Ljeto uz Muru

Disco Šmrk uz “Ljeto uz Muru” ponovo okuplja Serjojnčare
11/08/2020
Zaključci 76. sjednice stručnog kolegija gradonačelnika
12/08/2020

CRAFT BEER FEST – Domaći “crafteri” na manifestaciji Ljeto uz Muru

Veliki izbor craft piva na jednom mjestu.  Od petka 21.08. do nedjelje 23.08.2020.g. na parkiralištu uz šetnicu uz Muru stižu najbolji domaći “crafteri”. Osnovni koncept Craft beer festa je, po uzoru na craft festivale diljem svijeta, osmišljen kao glazbeno-zabavni festival. Ponudu piva čine isključivo craft piva domaćih proizvođača, dok ponudu hrane čini street food ponuda. Craft beer fest u petak i subotu odvijat će se od 19,00 do 01,00 sati, a u nedjelju od 18,00 do 23,00 sati.

Pivoljupci, ali i oni koji vole probati nešto novo na Craft beer festu moći će kušati preko 40 vrsta craft piva. U želji da posjetitelji probaju što više vrsta piva organizatori su osigurali pristupačne cijene od 15 i 20 kuna za 0,5l. Dok posjetitelji uživaju u brojnim vrstama piva, raznim burgerima i sličnim delicijama, zabavljat će se uz glazbu pop – rock glazbenog žanra. Također, organizatori će za posjetitelje pripremiti i posebno iznenađenje.

Ove godine Craft beer fest održao se u Koprivnici i Varaždinu te je u oba grada od strane posjetitelja ocijenjen kao uspješan, a vjerujemo da će tako biti u Murskom Središću.

Navedeni događaj odvijat će se sukladno uputama i preporukama za okupljanja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i mjerama Nacionalnog stožera. Pozivamo posjetitelje na odgovorno ponašanje i pridržavanje uputa i preporuka.

Skip to content