DC – ovi superljubimci za djecu i Arthurovo prokletstvo za one hrabrije u Centru za kulturu „Rudar“

Čestitka gradonačelnika Dražena Srpaka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja
05/08/2022
Aktivni ribiči u Križovcu
08/08/2022

DC – ovi superljubimci za djecu i Arthurovo prokletstvo za one hrabrije u Centru za kulturu „Rudar“

I ovaj vikend u Centru za kulturu „Rudar“ donosi aktualne filmske naslove. U subotu i nedjelju u 17.00 sati prikazuje se verzija superjunaka za djecu pod nazivom DC liga superljubimaca, a u 20.00 sati najnoviji horror hit Arthurovo prokletstvo. Mjesec je gotovo pun, dani polako postaju kraći, a tople ljetne večeri idealne su za malo napetosti. Standardna cijena ulaznice je 25,00, a za djecu, studente i umirovljenike 15,00 kuna. Ponesite grickalice i osvježenje i uživajte u filmu.

 

DC liga super-ljubimaca – subota i nedjelja u 17.00 sati

Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.

 

Arthurovo prokletstvo – subota i nedjelja u 20.00 sati

Alex je 18-godišnji mladić koji je godinama veliki obožavatelj sage o fantastičnom serijalu Arthur i Minimoys. Grupa prijatelja ga je za rođendan iznenadila prijedlogom da odu u napuštenu kuću u kojoj se snimao film. Nisu svjesni da će upasti u smrtonosnu zavjeru. Ono što je nekada bio san iz djetinjstva, uskoro će se pretvoriti u pravu noćnu moru.

 

Skip to content