Martinska ulica u Murskom Središću privremeno se zatvara za promet

[OBAVIJEST] o vremenu održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti
29/09/2021
Glazbena večer u Centru za kulturu „Rudar“
01/10/2021
[OBAVIJEST] o vremenu održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti
29/09/2021
Glazbena večer u Centru za kulturu „Rudar“
01/10/2021

Martinska ulica u Murskom Središću privremeno se zatvara za promet

Obavještavamo građane Murskog Središća da će se radi izvođenja sanacije asfaltne konstrukcije nakon izgradnje kanalizacije i ostale infrastrukture privremeno, točnije od 4. do 18. listopada, za sav promet, osim stanara, zatvoriti dio Martinske ulice. Promet kroz Martinsku ulicu regulirat će se zaobilaznim pravcima prema postojećem prometnom elaboratu. Mole se građani da poštuju prometovanje zaobilaznim pravcima i unaprijed im se zahvaljuje na strpljenju. Sanacijom Martinske ulice osigurat će se normalno prometovanje jednom od najvažnijih ulica u Murskom Središću i poveznicom gornjeg i donjeg Međimurja.


Predviđena su dva obilazna pravca:

 

OBILAZNI PRAVAC 1 – promet se iz smjera naselja Vrhovljan usmjerava sa Županijske ceste ŽC 2003 kod kružnog toka na Županijsku cestu ŽC 2005 u smjeru naselja Selnica prema Državnoj cesti DC 209 ili Županijskoj cesti ŽC 2006 u naselju Selnica gdje se dalje preusmjerava u smjeru grada Mursko Središće na Tekstilnu ulicu Županijskom cestom ŽC 2006 (naselje Selnica – preko Črne Mlake) ili Državnom cestom DC 209 (Štrukovec – Mursko Središće).

 


 

OBILAZNI PRAVAC 2 – promet se iz smjera naselja Peklenica i Republike Slovenije usmjerava Državnom cestom DC 209 do raskrižja Državne ceste DC 209 i Županijske ceste ŽC 2006 (raskrižje ulica Josipa Broza Tita i Tekstile ulice u gradu Mursko Središće) na Tekstilnu ulicu, te se Županijskom cestom ŽC 2006 usmjerava u smjeru naselja Selnica (kroz Črnu Mlaku) do raskrižja sa ŽC 2005 (raskrižje ulice Zrinskih i Čakovečke ulice u naselju Selnica), te se  promet preusmjerava na Županijsku cestu ŽC 2005 u smjeru naselja Vrhovljan prema Svetom Martinu na Muri.


U privitku skica obilaznih pravaca.

Skip to content