U Murskom Središću svečano obilježen Međunarodni dan obitelji

Danas je Međunarodni dan obitelji – pozivamo vas u Centar za kulturu „Rudar“ na koncert udomljene djece i Zagrebačkih solista
15/05/2022
Od predavanja o zaštiti od epidemije kuge, preko filmskih naslov do koncerta
17/05/2022

U Murskom Središću svečano obilježen Međunarodni dan obitelji

U Murskom Središću, u Centru za kulturu „Rudar“, u suorganizaciji s Udrugom udomitelja djece Međimurja svečano je obilježen Međunarodni dan obitelji. Želja je bila upozoriti na važnost obitelji kao temeljne zajednice svakog društva, a ujedno i na to da je obitelj potrebna svakom djetetu.

Program je počeo već u 16.00 sati druženjem uz štand s kolačima i izložbom ručnih radova udomljene djece. Nakon toga, program se u 18.00 sati preselio u Centar za kulturu „Rudar“, gdje su svoje umijeće prvo pokazala udomljena djeca i to redom Aleksandar Kovačić, Dijana Majhen, Aleksander Majhen, Izabela Bedić, Simob Balog i Maja Ignac. Nakon njih, svoj su koncert održali čuveni Zagrebački solisti i time dodatno dali značaj ovom događaju. Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji u Murskom Središću podržali su i gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak i upraviteljica Zaklade „Hrvatska za djecu“, Renata Gubić, dok se publici obratila i suorganizatorica čitavog događaja i predsjednica Udruge udomitelja djece Međimurja, Marina Hoblaj.

Skip to content