POZIV za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za prijam u službu

Idući tjedan ponovno tretiranje komaraca
23/08/2023
GRAD MURSKO SREDIŠĆE POZIVA GRAĐANE DA UKLONE AMBROZIJU SA SVOJIH PARCELA
24/08/2023

POZIV za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za prijam u službu

POZIV

za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Grada Mursko Središće
Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za radno mjesto:
Viši stručni suradnik za društvene djelatnosti i protokol radi obavljanja vježbeničkog staža

a koji je objavljen u Narodnim novinama broj 90/2023 od 02. kolovoza 2023. godine te na web stranicama Grada Mursko Središće i oglasnoj ploči Grada Mursko Središće.

Testiranje za predmetno radno mjesto održat će se 31. kolovoza 2023. godine (četvrtak), u prostorijama Grada Mursko Središće, Trg braće Radića 4, 40 315 Mursko Središće s početkom u 9,00 sati.

Kandidati koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, biti će obavješteni putem maila o terminu održavanja intervjua.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem e-pošte koju su naznačili u svojim prijavama na natječaj.

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA

Skip to content