Aktualni sat – 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Mursko Središće – Dragutin Stojko

Aktualni sat – 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Mursko Središće – Jurica Mesarić
19/03/2021
OBAVIJEST umirovljenicima s područja Grada Mursko Središće vezana uz korištenje bonova (uskrsnica) u trgovini KTC Mursko Središće
21/03/2021

Aktualni sat – 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Mursko Središće – Dragutin Stojko

Na 25. sjednici Gradskog vijeća Grada Mursko Središće koja je održana u četvrtak 11. ožujka u Centru za kulturu „Rudar“ vijećnik Dragutin Stojko uputio je gradonačelniku tri pitanja:

 

  1. Uskoro započinju radovi na aglomeraciji u Hlapičini. Znamo da su prometnice stare i u jako lošem stanju. Što će biti s njima nakon što se završe radovi na izgradnji kanalizacije, s obzirom na to da je veći dio kanalizacije po projektu u zelenom pojasu?

 

Gradonačelnik Dražen Srpak odgovorio je: „Ulice u Hlapičini ćemo obnoviti. Sve ulice će dobiti novi kolnički asfaltni zastor. Aglomeracija u Hlapičini bi trebala započeti za nekih dva tjedna.

 

  1. Rekli ste da Grad neće pokrenuti nikakve aktivnosti oko zatvaranja vodovoda u Hlapičini, hoće li to ostati tako i hoćete li se i nadalje zalagati za njegovo očuvanje?

 

Gradonačelnik Dražen Srpak je odgovorio da sve ostaje po starom.

 

  1. Zbog velikog broja sportskih udruga, nedostatka sportskih termina u sportskoj dvorani pokrenuli ste postupak za povrat stare sportske dvorane. Što je s time?

 

Gradonačelnik Dražen Srpak odgovorio je: „ Odrađena su dva sastanka gdje smo sve što nedostajalo od dokumentacije uspjeli saznati. Nakon toga, pripremili smo idejni projekt koji je baza za darovanje. Trebali smo dobiti mišljenje od Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša da je sukladno planu. Sve je učinjeno. Naručit će se glavni projekt obnove. Kako bismo što prije stavili objekt u punu funkciju, tražit ćemo izvore financiranja. Kada se stara sportska dvorana stavi u pogon imat ćemo dvoranu cijeli dan na usluzi udrugama kojima to odgovara.“

 

 

 

Skip to content