Crna kutija i Space Jam: nova legenda nastavljaju filmski rujan u CZK Rudar

Gradonačelnik i vodstvo DVD-a Mursko Središće upoznali su svoje goste sa stanjem opreme i ostalih resursa te ujedno iskazali potrebu za nabavkom još jednog navalnog vozila
21/09/2021
Tereza Kesovija i Zorica Kondža kao vrhunac Adventa u gradu rudara
21/09/2021

Crna kutija i Space Jam: nova legenda nastavljaju filmski rujan u CZK Rudar

Ovaj vikend u Centru za kulturu Rudar prikazat će se novi aktualni naslovi. U subotu, 25. rujna u 20.00 sati prikazat će se napeti triler Crna kutija, a u nedjelju, 26. rujna u 17.00 sati Mursko Središće će posjetiti Zekoslav Mrkva, LeBron James i ostala ekipa koja zabavlja djecu u animiranoj komediji Space Jam: nova legenda.


CRNA KUTIJA

Izvorni naslov: Black box

Žanr: Triler

Redatelj: Yann Gozlan

Scenarij: Yann Gozlan , Nicolas Bouvet , Jérémie Guez

Uloge: Pierre Niney , Lou de Laâge , André Dussollier

Što sve otkriva “crna kutija”? Tu su zabilježeni svi relevantni podacio letu, ali i razgovori u pilotskoj kabini A možda i nešto više od toga?

Mathieu je talentirani mladi analitičar crne kutije u misiji da riješi razlog smrtonosnog pada potpuno novog zrakoplova Ipak, kad vlasti zatvore slučaj, Mathieu se ne može oteti dojmu da s dokazima nešto nije u redu. Dok ponovno preslušava snimku, počinje otkrivati neke ozbiljno uznemirujuće detalje Može li se snimka modificirati Idući protiv zapovijedi svog šefa, Mathieu započinje vlastitu istragu opsesivnu i opasnu potragu za istinom koja će brzo ugroziti mnogo više od njegove karijere


IZVORNO IME: Space Jam: A New Legacy

Žanr: igrano – animirana avantura

Redatelj: Malcolm D. Lee

Uloge: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green


Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno,  vodeći  sa sobom i Bugsa, Lolu i cijelu bandu notorno nediscipliniranih Looneyja Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti.

 

Skip to content