CZK Rudar Mursko Središće – ovaj vikend filmovi u petak i nedjelju

Obilježena 60. obljetnica rudarske nesreće u jami „MAJ 3“
08/11/2021
Martinje u gradu rudara ovaj put u suradnji s gradom Lentijem na šetnici uz rijeku Muru
10/11/2021

CZK Rudar Mursko Središće – ovaj vikend filmovi u petak i nedjelju

Grad Mursko Središće u sklopu projekta Cross Cultural Tool Kit gostuje u subotu, 13. listopada na Martinju u Lentiju. Film „Vječnici“ tako je na rasporedu u petak, 12. studenog u 20.00 sati. Nedjeljni animirani film prikazat će se u uobičajenom terminu u 17.00 sati. Svi posjetitelji obvezni su imate maske za lice i mole se da dođu najkasnije 10 minuta prije početka filma kako bi se izbjegla gužva na ulazu. Ulaznice se mogu rezervirati na adresu e-pošte czkrudar@gmail.com .


Petak 20:00 Vječnici

Besmrtni superjunaci, od kojih svaki ima posebnu energiju i razlikuje se od ostalih članova, izlaze iz tajnosti kako bi zajedno s ljudima obranili život na Zemlji. Radnja filma se odvija nakon filma „Osvetnici: Završnica“, kada novi zaštitnici Zemlje izlaze iz sjene i okupljaju se protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, Devijanata.

https://www.youtube.com/watch?v=XAUiH62a8q4


Nedjelja 17:00 StardDog i TurboCat

 

Godine 1969. pas je lansiran u svemir. Neobična nezgoda pretvorila ga je u superheroja te ga je lansirala u budućnost. Kako bi se obranio od ljudi koji sada mrze životinje potreban mu je superpomoćnik. Savršena obiteljska avantura o najvećim superherojima ikad puštenima s uzice.

https://www.youtube.com/watch?v=pbLrmxeT5Zg

Skip to content