Drugi adventski vikend u Centru za kulturu „Rudar“ donosi i dječju predstavu

Zaslužni građani i udruge – Godišnje nagrade za sportska ostvarenja te godišnja nagrada za osobu godine Grada Mursko Središće
27/11/2022
Dani smijeha u Murskom Središću – još uvijek ima ulaznica!
28/11/2022

Drugi adventski vikend u Centru za kulturu „Rudar“ donosi i dječju predstavu

Osim Kerekesha i glazbene manifestacije Pjesma gradu rudara, ovaj nam vikend donosi i dječji film Čudesan svijet i dječju predstavu Dječjeg gradskog kazališta Čakovec pod nazivom „Dvije čajne žlice prašine“ . Riječ je o dječjem kazalištu koje se uspješno okušalo i na festivalima za odrasle, pa čak i dobilo nagrade u nekim kategorijama. Voditelj je Dejan Buvač, poznati međimurski redatelj, glumac i kulturni entuzijast. Predstava je na rasporedu u nedjelju u 14.00 sati, cijena ulaznice je 20,00 kuna i nije je potrebno rezervirati, dovoljno je kupiti na blagajni prije predstave. Predstava je namijenjena vrtićkoj i osnovnoškolskoj dobi.

O predstavi:

Priča je to o malim veselim vješticama. Radnja ove predstave odvija se u stanu vještice Brunhilde koja je opsjednuta čišćenjem. Njoj u posjetu dolaze i ostale vještice Bugenvilija, Moira, Mimosa, Zelda , Donandina i vode veoma zanimljive razgovore o ljubavi. Kad shvate da se vještice ne smiju zaljubiti a njih dvije su se zaljubile u čarobnjakaova sina hitno treba napraviti ODLJUBAVNI NAPITAK.. Priča koja svakako može privući pažnju onih najmlađih ali i starije publike.

Skip to content