Dva naslova koja ruše rekorde gledanosti danas u Centru za kulturu „Rudar“

“Ljeto uz Muru 2022.” natjecanje u pečenju proštenjskih kolača
10/06/2022
Legendarna Murska alka ponovo će se održati
14/06/2022

Dva naslova koja ruše rekorde gledanosti danas u Centru za kulturu „Rudar“

Dva najnovija filmska naslova koji ruše rekorde gledanosti danas možete pogledati u Centru za kulturu „Rudar“. U 17.00 sati je završetak sage o dinosaurima iz Jurskog svijeta i Jurskog parka, dok je u 20:00 izrazito hvaljen nastavak legendarnog Top Guna.

 

nedjelja, 12. lipnja, 17:00 – JURSKI SVIJET CARSTVO

Ovog ljeta doživite epski završetak Jurske ere kada se dvije generacije prvi put udružuju. Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u Jurskom svijetu: Carstvo, smjeloj, pravodobnoj i novoj avanturi koja oduzima dah.

 

https://www.youtube.com/watch?v=K26sjy2RFbM

 

nedjelja, 12. lipnja, 20:00 – TOP GUN: MAVERICK

Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga “prizemljio”. Kad se nađe kako obučava odred mladih pilota Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete.

https://www.youtube.com/watch?v=giXco2jaZ_4

 

Skip to content