Gradonačelnik Dražen Srpak uručio zahvalnicu Grada Mursko Središće Minersima

Zaključci 4. sjednice kolegija gradonačelnika
23/07/2021
Tjedan humora u sklopu Ljeta uz Muru završio Vlatkom Štamparom
25/07/2021
Zaključci 4. sjednice kolegija gradonačelnika
23/07/2021
Tjedan humora u sklopu Ljeta uz Muru završio Vlatkom Štamparom
25/07/2021

Gradonačelnik Dražen Srpak uručio zahvalnicu Grada Mursko Središće Minersima

Moto club Miners iz Murskog Središća prošle je godine obilježio dvadeset godina aktivnog rada, pri čemu su se članovi nebrojeno puta uključili u razne humanitarne akcije i organiziranje raznih događanja, kako na razini Grada Mursko Središće, tako i šire. Iznimka nije bila ni u različitim zdravstvenim i elementarnim nepogodama koje su obilježile 2020. i 2021. godinu, kada su se samoinicijativno uključili u akciju prikupljanja i otpreme humanitarne i financijske pomoći krajevima pogođenim potresom u koju su se uključili i njihovi prijateljski klubovi iz Švedske (Hawgz MC) i Austrije (Outsider MC).

Zbog tog su dugogodišnjeg nesebičnog rada dobitnici i Zahvalnice koju dodjeljuje gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak. Kako su bili spriječeni primiti Zahvalnicu na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, gradonačelnik je predsjedniku MC Minersa Miroslavu Lisjaku Zahvalnicu uručio danas.

Kao što i sami članovi vole naglasiti, MC Miners nije klasična udruga, nije hobi, pa čak ni stil života, već je to život koji iziskuje stalnu predanost klubu koju smatraju drugom obitelji. Imaju i dvije podružnice, u Varaždinu i Svetoj Mariji, koje ove godine obilježavaju deset godina postojanja. Grad Mursko Središće stavili su na moto kartu Europe, a Središćancima priuštili tradiciju održavanja međunarodnog moto susreta. Jedan su od osam MC klubova u Hrvatskoj sa izrazito naglašenom i strogom hijerarhijom te su ostvarili odličnu suradnju, kako s ostalim klubovima u Hrvatskoj, tako i s onima u inozemstvu.

Zbog situacije s pandemijom koronavirusa ove godine nisu bili u mogućnosti održati moto susret na lokaciji u Murskom Središću, pa je tradicionalni „Hammer Meeting“ prebačen na prostor podružnice u Varaždinu koji su zbog blizine uređenih klupskih prostorija, zadovoljavali sanitarne i higijenske uvjete i omogućili dobivanje dozvole za održavanje susreta. Nakon normalizacije situacije s pandemijom, namjeravaju vratiti moto susret na lokaciju Icojove grabe u Murskom Središću. Gradonačelnik Dražen Srpak je Minersima zahvalio na radu i trudu, čestitao veliki rođendan, te im poželio jednako uspješnih sljedećih 20 godina.

 

Skip to content