Javno dječjeg igralište kod Etno kuće – potpisani ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju

Grad Mursko Središće najmlađe i najstarije darovao krafnama
16/02/2021
Komunalno poduzeće Murs – ekom poziva dužnike da se jave za reguliranje dugovanja – ovrha neće biti
18/02/2021

Javno dječjeg igralište kod Etno kuće – potpisani ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju

Cilj projekta „Javno dječje igralište“ je da se turistički proizvod Etno kuća nadopuni atraktivnim sadržajima prilagođenima za djecu i omogući kvalitetni sadržaj za svu djecu s područja grada. Predviđeno je da se postave: metalna ljuljačka za djecu u invalidskim kolicima, dva tobogana, ljuljačka košara, ljuljačka za malu djecu sa zaštitom, dječji vlak s dva vagona, dječja kućica, tunel za provlačenje, dvije njihalice.

U utorak, 16. veljače 2021. godine, u Gradskoj vijećnici potpisani je ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju „Javnog dječjeg igrališta“ kod Etno kuće u Murskom Središću. Ugovor su potpisali Dražen Srpak, gradonačelnik Grada Mursko Središće i Zlatko Brlek, vlasnik obrta „Bobica“.

Grad Mursko Središće objavio je Poziv na dostavu ponuda za rekonstrukciju i opremanje „Javnog dječjeg igrališta“ kod Etno kuće u Murskom Središću 27. siječnja 2021. godine putem Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Do isteka roka za dostavu ponuda pristigle su dvije prihvatljive ponude sljedećih dobavljača: „Tekeli projekt-inženjering“ d.o.o. iz Murskog Središća u ukupnom iznosu od 376.436,25 kn i Trgovački obrt „Bobica“ iz Velike Ostrne u ukupnom iznosu od 367.210,13 kn. Temeljem unaprijed određenog kriterija najniže cijene, odabrana je jeftinija ponuda T. O. „Bobica“ s kojim je potpisani i ugovor o izvođenju radova.

Grad Mursko Središće prijavio se je na natječaj LAG-a Međimurski doli i bregi 19.2. – Provedba LRS – Mjera 7.4.1. i dobio pozitivnu Odluku o odabiru zahtjeva za potporu. Nakon toga potpisao je i Ugovor o financiranju s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju temeljem kojega će mu se isplatiti 300.000,00 kuna iz Programa ruralnog razvoja za rekonstrukciju dječjeg igrališta.

Skip to content