Još jedan putopisno – filmski vikend u Centru za kulturu „Rudar“

Do KTC-a i stanice za tehnički pregled u Murskom Središću zaobilaznim putem
15/03/2022
Zaključci 21. sjednice kolegija gradonačelnika
16/03/2022
Do KTC-a i stanice za tehnički pregled u Murskom Središću zaobilaznim putem
15/03/2022
Zaključci 21. sjednice kolegija gradonačelnika
16/03/2022

Još jedan putopisno – filmski vikend u Centru za kulturu „Rudar“

U Centru za kulturu „Rudar“ i ovog nas vikenda prema već uobičajenom rasporedu čeka putopisno predavanje PD Bundek i Centra za posjetitelje „Med dvemi vodami“ u sklopu tribine Spamenten petek, a u subotu i nedjelju filmski naslovi: u 17:00 sati specijalno za djecu i jedan aktualni filmski hit u 20:00.

Petak,18.3. u 19:00 sati– Igor Mlinarević – Highlander Velebit

Prije par godina na pamet mu je pala ideja o organiziranju događaja koji povezuje prirodu, planinarenje, rekreaciju i avanturizam. Tako je nastao Highlander Velebit, avantura života; dugometražna staza od 100-ak kilometara koja vodi kroz samo srce Velebita, obuhvaćajući oba nacionalna parka (Sjeverni Velebit i Paklenicu) i Park prirode Velebit;  vodi kroz nevjerojatno krajolike i poglede koji oduzimaju dah. O inicijativi, o organizaciji i mnogim lijepih velebitskim susretima  govorit će jedan od inicijatora tog događanja- Igor Mlinarević, Osječanin, zaljubljenik u glazbu disco freak i profesionalni organizator manifestacija.

Subota i nedjelja, 19. i 20.3  u 17:00 sati – Moja čudovišna obitelj 2

Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, obitelj Wishbone ponovno živi svojim normalnim, ljudskim životima, koji su ispunjeni svim uobičajenim svađama, stresovima i svakodnevnim ludilom koje obiteljski život nosi. Iznenadni susret s Milom Starr označava početak nove avanture zbog koje svi njihovi normalni problemi nestaju. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfielda iz kandži Lovca na čudovišta, obitelj Wishbone se ponovno pretvara u vampira, Frankensteinovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, naša obitelj ponovno proputuje cijeli svijet kako bi spasila svoje prijatelje, stekla nova čudovišna poznanstva i konačno shvatila da nitko nije savršen – i kako čak i oni s manama mogu pronaći sreću.

https://www.youtube.com/watch?v=CE43cEbj4L4

Subota i nedjelja, 19. i 20.3. u 20:00 sati – Pas

ivšem vojnom rendžeru Briggsu je dodijeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova je misija prevesti psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali vojničkom sprovodu. Njihovo putovanje natjeralo ih je na poseban suživot kojem definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje „dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko nevjerojatnih situacija. Upravo je to Briggsa gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i natjeralo da malo preispita sebe i svoj odnos sa psećim suputnikom.

https://www.youtube.com/watch?v=oFSHUjLsHlM

 

Skip to content