Koncert mladih glazbenika u Centru za kulturu „Rudar“

Božićna čestitka gradonačelnika Dražena Srpaka
24/12/2021
Mladi glazbenici Murskog Središća pokazali da grad čeka svijetla glazbena i kulturna budućnost
27/12/2021

Koncert mladih glazbenika u Centru za kulturu „Rudar“

Nakon što su božićni koncert održali KUD Mura i Gradski puhački orkestar, dan nakon Božića svoje će umijeće pokazati i mladi glazbenici s područja Murskog Središća. U nedjelju, 26. prosinca u 18.00 sati u Centru za kulturu „Rudar“ održat će se koncert mladih glazbenika koji se još uvijek glazbeno školuju. U prostorima Centra za kulturu „Rudar“ djeluje i Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec, koja je uvelike pomogla u osmišljavanju programa koncerta. Najveći dio djece se tu i glazbeno školuje, te su pripremani za nastup od djelatnika škole.

Nastupit će i mladi glazbenici koji pohađaju druge škole, a nažalost, zbog objektivnih razloga je nekoliko mladih glazbenih nada iz Murskog Središća moralo i odustati od nastupa. Svakako će biti još puno prilike da domaćoj publici pokažu svoje umijeće i pozornica Centra za kulturu „Rudar“ za njih će uvijek biti slobodna.

Dođite i podržite ih, cilj je koncerta da domaćoj publici prezentiraju svoj dugogodišnji rad, te se ujedno i predstave kao budući nositelji kulturnog života grada. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan!

Skip to content