Ljeto uz Muru 2024. – koncerti, prijenos utakmica, sadržaj za djecu, kulturno zabavni događaji

19. sjednica Gradskog vijeća Grada Mursko Središće
06/02/2024
Serjojsnki fašnik i velika fašnička zabava u sportskoj dvorani
07/02/2024
19. sjednica Gradskog vijeća Grada Mursko Središće
06/02/2024
Serjojsnki fašnik i velika fašnička zabava u sportskoj dvorani
07/02/2024

Ljeto uz Muru 2024. – koncerti, prijenos utakmica, sadržaj za djecu, kulturno zabavni događaji

IZVOĐAČI: 4 TENORA, LIDIJA BAČIĆ, VLADO KALEMBER, KLAPA MIRAKUL, RINGIŠPIL TRIBIUTE BAND BALAŠEVIĆ

 

Ovogodišnja zabavno kulturna manifestacija „Ljeto uz Muru 2024.“ započeti će sredinom lipnja. Bit će ispunjena  koncertima vodećih hrvatskih glazbenih imena, kulturno zabavnim sadržajem, sportskim događajima, sadržajem za djecu i prijenosom utakmica Europskog prvenstva u nogometu.

 

Ljeto uz Muru započeti će u petak, 14. lipnja prijenosom otvorenja Europskog prvenstva u nogometu ispod velikog šatora koji će se postaviti na već dobro znanoj lokaciji – parkiralištu uz Šetnicu sv. Barbare. Navedenog dana, nakon prijenosa otvorenja i utakmice građane i posjetitelje zabavljat će Ringišpil tribiute bend Balašević.

 

Sljedećeg dana, u subotu, 15. lipnja nastavlja se prijenos utakmica u 18:00 sati kada ćemo bodriti naše „vatrene“ koji igraju protiv Španjolske. Nakon prijenosa utakmice prisutne će nastaviti zabavljati „Privatt band“.

 

Dan Grada Mursko Središće održat će se  na sam blagdan svetog Ladislava 27. lipnja – četvrtak. Obilježit će se Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Grada Mursko Središće koja će se održati u Centru za kulturu „Rudar“, a u prijepodnevnom terminu navedenog dana obilježit će se i obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Murskom Središću.

 

U najsjeverniji grad povodom manifestacije Ljeto uz Muru stižu: 4 Tenora, Lidija Bačić, Vlado Kalember, Klapa Mirakul, a svoje koncerte u šatoru na parkiralištu uz Šetnicu sv. Barbare održat će prema sljedećem rasporedu:

21. lipnja – 4 TENORA

22.lipnja – KLAPA MIRAKUL

28.lipnja – LIDIJA BAČIĆ

29.lipnja – VLADO KALEMBER

 

„Ljeto uz Muru“ biti će ispunjeno mnogobrojnim događajima poput Sajma domaćih proizvoda, Murske alke, Natjecanja u pečenju proštenjskih kolača, Murskog wine festa, Ljetnog paviljona mašte,…

 

Ističemo da će se sve utakmice grupne faze Europskog prvenstva u nogometu prenositi na velikom platnu u šatoru na parkiralištu uz Šetnicu svete Barbare. Ukoliko Hrvatska reprezentacija prođe grupnu fazu natjecanja prenosit će se i utakmice završnice natjecanja.

 

Detaljan program Ljeta uz Muru objavit ćemo naknadno.

Skip to content