MALO TRUDA I ODOBRENO! DJEČJI VRTIĆ U PEKLENICI DOBIVA NOVU OGRADU I IGRALA

Posljednja Serjojnska sreda prije ljetne stanke – koncert Tvrtka Sarića na gitari
13/06/2023
Ljetnim dječjim festivalom započinje manifestacija Ljeto uz Muru
14/06/2023

MALO TRUDA I ODOBRENO! DJEČJI VRTIĆ U PEKLENICI DOBIVA NOVU OGRADU I IGRALA

Početkom travnja Grad Mursko Središće prijavio je „Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića Područni odjel Peklenica“ na Poziv Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade pod nazivom „Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini“.

 

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak danas je prisustvovao svečanosti uručivanja Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini gdje je Gradu Mursko Središće uručeni Ugovor u vrijednosti od 9.900,00 eura za Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtić Područni odjel Peklenica.

 

Tako će Dječji vrtić u Peklenici dobiti novu ogradu jer je stara dotrajala, a isto tako i novu opremu poput vlakića, dječjeg igrala brojalica, ploče za crtanje, penjalice, gumene ploče te će se time doprinijeti većoj sigurnosti djece i zadovoljavanju državnih pedagoških standarda. Također, iza godišnjih odmora pokrenut će se postupak javne nabave za dogradnju centralnog dječjeg vrtića u Murskom Središću za još četiri nove skupine te je za istu odobreno 649.810,87 eura od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Skip to content