Ministar Damir Habijan posjetio tvrtke Neores i Sobočan

Na tradicionalnom Hrvatskom balu u Szombatelyu proslavljeno 30 godina prijateljstva Murskog Središća i Narde
28/01/2024
Novi/stari ulaz u najsjeverniji grad Mursko Središće
29/01/2024

Ministar Damir Habijan posjetio tvrtke Neores i Sobočan

U petak, 26. siječnja 2024. godine ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan je neposredno prije održavanja Susreta poduzetnika posjetio i obišao tvrtke Neores d.o.o. i Sobočan d.o.o.

Direktor tvrtke Neores d.o.o., Stefan Kresta upoznao je ministra s proizvodima te istaknuo kako se tvrtka već 18 godina bavi proizvodnjom medicinskih i inovativnih licenciranih proizvoda te kako svojim patentima stvara medicinske i komercijalne proizvode koji zadovoljavaju najstrože standarde medicinske i svjetske proizvodnje.

Franjo Sobočan – direktor tvrtke Sobočan d.o.o. kojoj je glavna djelatnost opremanje poslovnih i shop interijera opremom, upoznao je ministra Habijana s proizvodima i poslovnim planovima tvrtke  te je istaknuo kako je tvrtka s 20 godina iskustva postala jedan od vodećih proizvođača namještaja i opreme visoko vrijednih proizvoda.

U pratnji ministra Damira Habijan bili su gradonačelnik i saborski zastupnik Dražen Srpak, zamjenik gradonačelnika Kristijan Antolović, predsjednik Gradskog vijeća Miljenko Cmrečak i gradski vijećnici.

 

Skip to content