Mursko Središće – doček Nove godine u podne i vatromet u ponoć

[PROMO FILM] – Grad Mursko Središće 2021.
31/12/2021
NOVOGODIŠNJA ČESTITKA – GRADONAČELNIK DRAŽEN SRPAK
31/12/2021
[PROMO FILM] – Grad Mursko Središće 2021.
31/12/2021
NOVOGODIŠNJA ČESTITKA – GRADONAČELNIK DRAŽEN SRPAK
31/12/2021

Mursko Središće – doček Nove godine u podne i vatromet u ponoć

U najsjeverniji grad Lijepe naše Nova godina ovaj će put doći ranije i dočekat će se točno u podne, kako bi dobru novogodišnju atmosferu osjetili svi građani, pa i oni kojima je teško dočekati ponoć, Grad Mursko Središće doček Nove godine organizirat će 31.12. s početkom u 11:30 sati, a trajat će do 14:00.

Tako će odlazak u kupovinu i sređivanje zadnjih godišnjih poslova koji građane okupiraju ujutro i rano poslijepodne na Staru godinu biti obogaćeno toplom slavljeničkom atmosferom, a oni koji ionako vole sa slavljem početi ranije, moći će se opustiti bez grižnje savjesti.

Centrom i šetnicom odjekivat će zvuci poznate grupe Tragovi, a širit će se i mirisi pečenih kobasica, kuhanog vina, gemišta, piva, čaja i langoša. S vremenom će, nadamo se, ovaj format prerasti u tradicionalni, a svoj rani doček slaviti svi građani s područja Grada Mursko Središće i šire. U podne će biti pušteni baloni, a točno u ponoć vatromet.

Pozivamo sve da dođete i zabavite se i bez brige, ukoliko ste već isplanirali negdje drugdje doček u ponoć, stignete do večera i odmoriti te tako Novu godinu dočekati dva puta.

Napominjemo i da zbog najnovije mjere Stožera prema kojoj su COVID potvrde potrebne i za okupljanja na otvorenom, moramo zamoliti sve posjetitelje da sa sobom imaju važeću COVID potvrdu, pri čemu napominjemo da prostor ugostiteljskog objekta, kao ni slobodno šetalište ne potpadaju pod tu mjeru, a molimo građane i da poštuju sve ostale propisane epidemiološke mjere. Vjerujemo da organizirani doček na otvorenom uz pridržavanje svih propisanih mjera pridonosi sprječavanju širenja zaraze.

Skip to content