Na Šetnici sv. Barbare postavljen montažni wc

MOVE WEEK – PRETRČIMO 300 STEPENICA UZ MURU NA ŠETNICI I REKREATIVNE IGRE
24/05/2022
MOVE WEEK – 2022. FIZIČKA AKTIVNOST U ZLATNIM GODINAMA
25/05/2022

Na Šetnici sv. Barbare postavljen montažni wc

Prvi radovi na uređenju šetnice započeli su 2006. godine, a nadogradnja sadržaja nastavljena je prije 12 godina, od javne rasvjete, postavljanje opločnika, klupica i raslinja ,ležaljki, beach bara Trska, izletišta Fusek, info tabli, sjenice, ljetne pozornice, street workout igrališta, zvonika sv. Barbare, izvora pitke vode, dječjeg igrališta…

Šetnica  sv. Barbare je danas neizostavno i omiljeno mjesto brojnih šetača, biciklista, rekreativaca, turista.

Treba reći kako je u dodatnom uređenju postojeća šetnica u Murskom Središću postala poveznicom poučne staze Svetomartinska Mura.

S obzirom na veliki broj posjetitelja na šetnici u blizini dječjeg igrališta jučer je postavljeni montažni sanitarni čvor obložen drvenim oblogama (muški, ženski i za osobe s invaliditetom). Sanitarni čvor potrebno je još spojiti na vodovodnu mrežu, odvodnju i struju što će biti ubrzo učinjeno.

Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 250.000,00 kuna.

Kako bismo zaštitili imovinu i javne prostore, prostor Centra za kulturu „Rudar“, parkiralište te prostor šetnice je stavljen pod video nadzor. Apelira se ovom prilikom i da svi čuvaju sadržaj naše šetnice i javnog prostora, te ujedno upozore i one koji to ne čine. Svakako je ljepše ulaganja usmjeriti u nove sadržaje nego popravak postojećih.


Skip to content