Nagrada Zrinski i ove godine Serjojnčarima

[ VIDEO ]Uskrs – čestitka gradonačelnika gosp. Dražena Srpaka
02/04/2021
Grad Mursko Središće daruje najpotrebitije uskršnjim paketima
03/04/2021

Nagrada Zrinski i ove godine Serjojnčarima

Na posljednjoj sjednici Županijske skupštine određeni su dobitnici nagrade Zrinski za 2020. godinu. Na prijedlog gradonačelnika Grada Mursko Središće, Dražena Srpaka, nagradu je dobilo Sportsko ribolovnom društvu „Mura“ Mursko Središće, u djelatnosti zaštite okoliša i drugih javnih djelatnosti.

ŠRD Mura baštini tradiciju dugu više od šezdeset godina, a u godini 2020. svečano je otvoren prekrasan ribički dom na Zalešću koji je financiran iz proračuna Grada Mursko Središće. Udruga se istaknula brigom o zaštiti i održavanju okoliša uz rijeku Muru, krajoliku koji polako postaje najveći brend najsjevernijeg grada u Republici Hrvatskoj.

Veseli što je nagradu pokupio još jedan Serjojnčar. Milorad Šubić dobitnik je nagrade Zrinski u djelatnosti gospodarstva i zaštite okoliša. Rođen u poljoprivrednoj obitelji u Murskom Središću, tijekom godina je postao vodeći stručnjak za zaštitu bilja u županiji. Kako je današnji poljoprivrednik ujedno i važan gospodarstvenik, Milorad Šubić je nagradu dobio u domeni gospodarstva.

Dobitnicima želimo puno sreće u daljnjem radu, a Međimurskoj županiji zahvaljujemo što je prepoznala njihov dugogodišnji kvalitetan rad.

Skip to content