Nova pristupna rampa na skeli Križovec

PRIDRŽAVANJE PROPISANIH PROTUEPIDEMIJSKIH MJERA, PREPORUKA I UPUTA NA GROBLJIMA
26/10/2020
Što je zeleni otpad?
28/10/2020

Nova pristupna rampa na skeli Križovec

Grad Mursko Središće svake godine u skladu s proračunskim sredstvima ulaže u obnovu i održavanje skela „Mursko Središće – Fusek“ i skele „Križovec“ kako bi se ispunjavali uvjeti za sigurnu plovidbu te da bi se i dalje održavao kontinuirani prijevoz putnika.

Kako bi pristup skeli bio sigurniji i jednostavniji, na skeli Križovec napravljena je nova pristupna rampa, tj.  izmijenjena  je nosiva drvena konstrukcija pristupa te je promijenjena drvena obloga samog pristupa. Radove na postavljanju nove pristupne rampe izvodili su voditelj skele Rudolf  Mesarić, predsjednik Mjesnog odbora Križovec Marko Strojko, predsjednik ŠRD „Verk“ Ivan Zadravec, skelar Josip Vidović te djelatnici komunalnog poduzeća Murs ekom.

U sklopu programa Ministarstva mora, prometa i infrastrukture gradu Mursko Središće prošle i ove godine dodijeljena su sredstva za obnovu i uređenje skela „Mursko Središće – Fusek“ i skele „Križovec“, sredstva za naknadu djelatnika (skelara) na skeli “Fusek” u Murskom Središću i skeli u Križovcu te ultrazvučno mjerenje debljine limova na skeli “Fusek” i skeli „Križovec“.

Skip to content