Od 01.03. zaprimaju se zahtjevi za oslobađanje plaćanja troškova odvoza smeća za 2022.g.

JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU V. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Mursko Središće
01/03/2022
U Murskom Središću sastalo se Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Mursko Središće
01/03/2022

Od 01.03. zaprimaju se zahtjevi za oslobađanje plaćanja troškova odvoza smeća za 2022.g.

Obavještavaju se građani da će se u periodu od 01.03. do 31.03.2022. godine u Gradskoj upravi, uredovnim danima (ponedjeljkom od 08:00 do 16:00 sati, utorkom i četvrtkom od 08:00 do 14:00 sati) zaprimati zahtjevi za oslobađanje plaćanja troškova odvoza kućnog smeća.

Oslobađanje plaćanja troškova odvoza kućnog smeća moguće je ostvariti za tekuću godinu u sljedećim slučajevima:

– ako kućanstvo po svim osnovama ostvaruje prihode po članu domaćinstva manje od 800,00 kuna,

– ako je obveznik plaćanja troškova odvoza kućnog smeća – nositelj kućanstva ili bračni partner, korisnik bilo kakvog oblika socijalne pomoći.

 

Uz Zahtjev je potrebno priložiti: potvrda o posljednjoj isplaćenoj plaći ili mirovini svih članova kućanstva koji ostvaruju prihode ili dokaz o primanju bilo kojeg oblika socijalne pomoći obveznika ili bračnog partnera plaćanja troškova odvoza kućnog smeća.

Oslobađanje plaćanja odnosi se isključivo na tekuću godinu i ne prenosi se na sljedeću godinu stoga je zahtjev za oslobađanje plaćanja potrebno podnositi svake godine.

Obrazac zahtjeva možete preuzeti u nastavku ili na web stranici grada ili dobiti i predati u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće.

Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati. Istinitost navoda u zahtjevu provjerava se od strane Gradske uprave kod nadležnih institucija.

Za sva dodatna obrazloženja stojimo na raspolaganju u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće ili na broj telefona 040 370 771.


DOKUMENT ZA PREUZIMANJE:

Skip to content