Ove subote izletištem „Skela – Fusek“ dominirat će traktori oldtimeri

Grad Mursko Središće sufinancirat će knjigu o Peklenici kakva je nekad bila
01/09/2022
Predstava „Krtice“ na nogometnom igralištu izletišta Skela – Fusek
02/09/2022

Ove subote izletištem „Skela – Fusek“ dominirat će traktori oldtimeri

Oldtimer klub Selnica, Grad Mursko Središće i Općina Selnica  organiziraju tradicionalnu 16. Traktorijadu ili Susret vlasnika starih traktora. Traktorijada će  se održati  u subotu 03. rujna 2022. godine. Svi sudionici  16. traktorijade okupiti će se u Selnici kod Oldtimer muzeja” u 10,30 sati, te će u 12,00 sati krenuti u panoramsku vožnju  prema Črnoj mlaki – stanica Petric, zatim prema Murskom Središću točnije tvrtki Neores d.o.o. pa prema skeli “Fusek” Mursko Središće. Nastaviti će prema Hlapičini gdje će im domaćin biti Mjesni odbor, a svoju vožnju završit će u Koncovčaku gdje će biti podjela nagrada i priznanja.

 

Svi sudionici traktorijade okupiti će se u 14,30 sati na  SKELI “FUSEK” u Murskom Središću. Tamo će Grad Mursko Središće osigurati okrijepu za sve sudionuke i posjetitelje pa će tako Deni Vincek pripremiti ukusan grah. Za dobru atmosferu pobrinuti će se Oldtimer band. S obzirom da traktori nastavljaju svoju panoramsku vožnju, a kako se dobra atmosfera na skeli Fusek ne bi prekinula odnosno da bi šetači i posjetitelji mogli nastaviti uživati uz zvukove tambure nastupati će Tamburaški sastav „Prim“.

 

Ovim putem pozivamo sve zaljubljenike u traktore da se pridruže ovom zanimljivom događaju, a ukoliko je netko zainteresiran i želi se pridružiti panoramskoj vožnji traktorom molimo da kontaktira g. Šardi na broj mobitela: 098206763

 

Također, molimo građane odnosno posjetitelje da na skelu “Fusek” ne dolaze automobilom kako bi bila osigurana mjesta za sudionike 16. Traktorijade.

 

Ovime ujedno i počinje nova manifestacije “September v Središću”, koja će biti spona između Ljeta i Adventa i uvertira u jesen.

 

Skip to content