Parkiranje – Noć muzeja u Murskom Središću i Susret poduzetnika, obrtnika i OPG-eva

Zakon o hrvatskom jeziku – gradonačelniku Draženu Srpaku potvrđeno da će i međimurski govor i svi dijalekti biti štićeni novim zakonom
26/01/2024
Uz Noć muzeja Cimper predstavlja i proširenu stvarnost – pripremite svoje mobitele!
26/01/2024

Parkiranje – Noć muzeja u Murskom Središću i Susret poduzetnika, obrtnika i OPG-eva

Hrvatsko muzejsko društvo organizira 19. Noć muzeja, u petak 26.siječnja 2024. Posljedni petak siječnja rezerviran je i za Noć muzeja. Ove se godine Spomen dom rudarstva „Cimper“ po drugi puta priključio manifestaciji, a otvoren je u vremenu od 16:00 – 23:00 sati. Posjetitelje uz besplatno razgledavanje posjeta očekuju i kuhano vino i čaj.

Ovom prilikom posjetitelje Spomen doma rudarstva molimo da koriste smjer kojim ih vodi navigacija, kroz glavni ulaz kompleksa Cimper. Također molimo da koriste parking preko puta tvrtke Sistem Mep, te pješice dođu do Spomen doma rudarstva.

Paralelno s manifestacijom „Noć muzeja“ u Murskom Središću održava se i Susret poduzetnika, obrtnika i OPG-eva i to u tvrtki STS-Tech d.o.o. (Ulica Josipa Radnika) koja je u neposrednoj blizini Spomen doma rudarstva, pa stoga molimo da se kod spomenute tvrtke kao i u krugu iste (uz cestu pokraj tvrtke i iza u dvorištu tvrtke) parkiraju isključivo uzvanici/gosti koji dolaze na Susret poduzetnika.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Skip to content