POMOĆ UDRUGAMA U KRIŽOVCU

Deset najboljih pučkih drama u Hrvatskoj – potpuno besplatno u Centru za kulturu „Rudar“
22/08/2022
Zlatni svećenički jubilej vlč. Tomislav Antekolović
25/08/2022
Deset najboljih pučkih drama u Hrvatskoj – potpuno besplatno u Centru za kulturu „Rudar“
22/08/2022
Zlatni svećenički jubilej vlč. Tomislav Antekolović
25/08/2022

Kao i većina naselja u sklopu grada Mursko Središće i naselje Križovec ponosi se svojom prirodom i suživotom s rijekom Muru. Tako je u naselju smještena javna ustanova za zaštitu prirode „Međimurska priroda“ koja je odnedavno obogaćena centrom za posjetitelje „Med dvemi vodami“. Grad Mursko Središće kroz godine ulagao je u naselje te je tako uređeni društveni dom, opremljeni DVD, obnavljale su se ulice, pomagalo se Nogometnom klubu “Torpedo” i Sportsko ribolovnom društvu “Verk” tekućim i kapitalnim donacijama. Isto tako, Grad Mursko Središće svake godine u skladu s proračunskim sredstvima ulaže u obnovu i održavanje skele „Križovec“.

 

Gradonačelnik Dražen Srpak, danas je održao sastanak s predsjednikom Mjesnog odbora Križovec Markom Strojko, predsjednikom NK Torpedo Kristijanom Munđarom i predsjednikom ŠRD Verk Ivanom Zadravcom na temu potrebnih ulaganja u naselju i ulaganja u klub i društvo.

 

Tako je dogovoreno da će se ŠRD-u “Verk” osigurati sredstva za kupnju hladnjaka i štednjaka kako bi te prostorije bile kompletno opremljene. Također, Nogometnom klubu “Torpedo” osigurat će se novčana sredstva u iznosu od 85.000,00 kuna za postavljanje rasvjete odnosno reflektora na nogometnom igralištu te za  kompletno uređenje svlačionica. U društvenom domu Križovec također će se, u narednim godinama, urediti i opremiti kuhinja.

Skip to content