Predstavljena aplikacija Grad Mursko Središće – skinite je

Fašnik u Podturnu
20/01/2024
Preko 2800 sudionika na 26. Vincekovom pohodu
21/01/2024

Predstavljena aplikacija Grad Mursko Središće – skinite je

U Centru za kulturu „Rudar“ je u subotu, 20. siječnja predstavljena aplikacija GMS – Grad Mursko Središće. Aplikaciju su predstavili gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak i vlasnik tvrtke InTeh, Ivica Kutnjak. Grad Mursko Središće dao je izraditi aplikaciju koja će sve važne informacije slati direktno na pametne telefone svojih građana.

Te informacije nisu novosti, već obavijesti o novim poticajima, događanjima koja se dešavaju na području Grada, Turističke zajednice, važne informacije vezane uz vrtić ili osnovnu školu, sportska događanja, kulturni program, najave odvoza smeća i ostale komunalne obavijesti Murs-ekoma, najave vjerskih događanja, upozorenja za radove na pojedinim ulicama ili bilo koja druga izvanredna okolnost.

Sve što će biti potrebno je instalirati aplikaciju, odabrati vrstu obavijesti koju želite primati i sve što trebate i želite stići će direktno do vas kao podsjetnik/poruka, bez potrebe za pretraživanjem mrežnih stranica dok će unutar aplikacije postojati ikona koja vodi na sve novosti Grada Mursko Središće.

Na predstavljanju su i predstavnici udruga zamoljeni da sudjeluju u sukreiranju obavijesti i da šalju na poseban mail informacije o važnim događanjima.

U privitku šaljemo i promo materijale pomoću kojih možete skinuti aplikaciju, koja je jednako funkcionalna za Android i Apple pametne telefone i možete je pronaći na Trgovini play i apple storeu.

Aplikaciju je u četiri dana od najave skinulo već 300 građana, a osim građana Murskog Središća, pozivamo da je skinu i građani općina koje koriste zajedničko komunalno poduzeće ili su na području Turističke zajednice, kao Selnica, Sveti Martin na Muri, Podturen i Vratišinec.


PREUZMI GMS APLIKACIJU – ANDROID KORISNICI


PREUZMI GMS APLIKACIJU – APPLE KORISNICI

 

Skip to content