Susret poduzetnika, gospodarstvenika, obrtnika i OPG-eva/ investicijski forum Lider Invest

Potpisan ugovor za izgradnju Selske ulice i parkirališta u centru Murskog Središća
01/06/2022
Biciklijadom završen tjedan promicanja tjelesne aktivnosti u 2022. godini
01/06/2022

Susret poduzetnika, gospodarstvenika, obrtnika i OPG-eva/ investicijski forum Lider Invest

Grad Mursko Središće u suradnji s poslovnim tjednikom Lider organizirani “Lider Invest Mursko Središće” / Susret poduzetnika, gospodarstvenika, obrtnika, OPG-eva grada Mursko Središće. Program će se održati u četvrtak, 9. lipnja 2022. godine od 11:00 do 13:00 sati u Centru za kulturu “Rudar”. Po završetku programa održat će se neformalno druženje na ŠRC “Zalešće” u Murskom Središću.

Uvod u prvi panel dat će nam konzultant i vlasnik tvrtke Instar Boris Teški ujedno i član stručnog odbora Lider invest s temom ”Kako stvoriti poticajno okruženje za investicije”. Program nastavljamo s dva panela čije su teme: ”Kako stvoriti poticajno okruženje unatoč svim preprekama” i ”Investitori i primjeri dobre prakse” na kojima će sudjelovati: Dražen Srpak, gradonačelnik Grada Mursko Središće, Anton Kovačev, voditelj ureda Europske investicijske banke u Hrvatskoj, Vjeran Vrbanec predsjednik uprave HAMAG-BICRA, Franjo Sobočan, osnivač i vlasnik tvrtke Sobočan d.o.o. i Manuela Tašler, urednica komentatorica iz Lidera.

Za sudjelovanje u ovogodišnjem programu Lider Invest / Susret poduzetnika, obrtnika, OPG-eva potrebno je prijaviti se putem linka https://lider.events/lider-invest-mursko-sredisce/prijava/ , a rok za prijavu je 6. lipnja 2022. godine.


Govornici: https://lider.events/lider-invest-mursko-sredisce/govornici/

Program: https://lider.events/lider-invest-mursko-sredisce/program/


 

 

 

 

Skip to content