Svečano otvoren Muraken Gym – nova fitness oaza Murskog Središća

Rekordno posjećeni božićni sajam u Murskom Središću
17/12/2023
Ne propustite ribice na badnje jutro na šetnici sv.Barbare
19/12/2023

Svečano otvoren Muraken Gym – nova fitness oaza Murskog Središća

U Murskom Središću je u subotu, 16. prosinca 2023. otvoren Muraken Gym na novoj lokaciji. Nova fitness oaza najsjevernijeg grada nalazi se na adresi Rudarska. Nova dvorana pruža vrhunske fitness usluge i postavljajući nove standarde za aktivan način života.

Ova moderna fitness dvorana ne samo da nudi standarde  teretane veći široki spektar programa prilagođenih različitim dobnim skupinama i potrebama. Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Murskog Središća i saborski zastupnik, Dražen Srpak.


Između ostalog, Muraken Gym nudi:

 

FUNKCIONALNI GRUPNI TRENING ZA REKREATIVCE

Muraken Gym predstavlja inovativne  funkcionalne treninge dizajnirane za rekreativce koji žele uživati u aktivnostima koje potiču snagu, izdržljivost i fleksibilnost.

FUNKCIONALNI TRENING ZA DJECU

S posebnim fokusom na zdravlje i razvoj djece, Muraken gym  osigurava sigurne i zabavne funkcionalne  treninge prilagođene mlađim  generacijama .

SPORTSKI TRENING

Za  sportske entuzijaste i klubove, Muraken gym pruža vrhunske programe  sportskog treninga, optimizirane  za poboljšanje performansi u različitim disciplinama. Programi treninga sa sportašima se provode prema CFSC  metodi (prema poznatom američkom treneru Mike  Boylu) koju provodi licencirani trener.

OSOBNI  TRENING

MurakenGym  nudi personalizirane treninge prilagođene individualnim ciljevima, uz pomoć stručnih trenera koji su posvećeni postizanju najboljih rezultata.

TERETANA

Muraken Gym opremljen je vrhunskom teretanom (TECHNOGYM) koja nudi raznolike sprave i opremu, stvarajući optimalno okruženje za postizanje najboljih rezultata.

S pet stručnih trenera, Muraken Gym jamči visokokvalitetnu podršku i praćenje svakog člana, čineći fitness putovanje  izazovnim i ugodnim iskustvom.

Uđite u svijet Muraken Gyma i iskusite transformaciju vašeg tijela i duha.


Očekujemo vas spremni za nove fitness izazove!

Skip to content