SVETI NIKOLA DOĆI ĆE I U SIJEČNJU RODITELJIMA VRTIĆKE DJECE S PODRUČJA GRADA MURSKO SREDIŠĆE

SVETI NIKOLA IZNENADIO VRTIĆKU DJECU
06/12/2023
Oko 500-tinjak umirovljenika s područja grada Mursko Središće i ove godine dobiti će božićnice
07/12/2023

SVETI NIKOLA DOĆI ĆE I U SIJEČNJU RODITELJIMA VRTIĆKE DJECE S PODRUČJA GRADA MURSKO SREDIŠĆE

Grad Mursko Središće sredinom studenog ove godine prijavio se na Javni poziv gradovima indeksa razvijenosti od V. do VIII. skupine za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini raspisan od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade s ciljem oslobođenja redovnih rashoda za kvalitetno poslovanje dječjeg vrtića odnosno za financiranje materijalnih troškova, održavanja, prehrane djece, energije, plaća djelatnika u dječjem vrtiću.

 

Gradonačelnik Dražen Srpak danas je potpisao Ugovor o dodjeli financijskih sredstava sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade vrijedan 55.000,00 eura za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini.

 

Temeljem dobivenih novčanih sredstava, a obzirom što je to izravna pomoć gradskom proračunu iz kojeg se najvećim djelom financira rad dječjeg vrtića, Grad Mursko Središće ovim putem obavještava roditelje kako će u siječnju 2024. godine vrtić biti besplatan za djecu s područja grada Mursko Središće.

 

Skip to content