U subotu 27. svibnja na Izletištu “Fusek” tradicionalni događaj “ŠTO SMO, KAJ SMO I KAK KUHAMO” i utakmica “Gornji i Donji kraj”

Održana 13. sjednica gradskog vijeća Grada Mursko Središće
09/05/2023
“30 NAM JE TEK” Veliki koncert RADIA 105 Selnica povodom 30 godina
09/05/2023

U subotu 27. svibnja na Izletištu “Fusek” tradicionalni događaj “ŠTO SMO, KAJ SMO I KAK KUHAMO” i utakmica “Gornji i Donji kraj”

U subotu 27. svibnja 2023. na Izletištu “Fusek” tradicionalni događaj “ŠTO SMO, KAJ SMO I KAK KUHAMO”  i utakmica “Gornji i Donji kraj”

 

Tradicionalni događaj “ŠTO  SMO, KAJ SMO I KAK KUHAMO” i ove godine će se održati na Izletištu “Fusek” u Murskom Središću. “ Što smo, kaj smo i kak kuhamo” bit će u subotu 27. svibnja 2023. godine s početkom u 11:00 sati, a svoje umijeće u pripremi jela pokazat će Mjesni odbor Mursko Središće, Peklenica, Križovec, Hlapičina, Štrukovec i Sitnice. Jela će biti besplatno podijeljena građanima, a za dobru atmosferu bit će zadužen tamburaški sastav.

 

Tradicionalni “serjojnski” nogometni okršaj “Gornji i Donji kraj” održat će se također u subotu 27. svibnja s početkom u 10:00 sati na Izletištu “Fusek”. Ekipe se već pripremaju, a posjetitelje pozivamo da dođu podržati svoje favorite.

 

Ujedno, u sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru” početkom srpnja na Športsko rekreacijskom centru “Zalešće” Mursko Središće održat će se tradicionalni događaj “Gradski kotlići”.

Skip to content