Umjesto Ljeta uz Muru tri dana Kerekesh Teatra

Zbog novih epidemioloških mjera odgađa se Ljeto uz Muru
23/06/2021
JAVNI NATJEČAJ za prijem u službu – Savjetnik za financije, proračun, računovodstvo i knjigovodstvo
24/06/2021

Umjesto Ljeta uz Muru tri dana Kerekesh Teatra

Grad Mursko Središće zbog epidemioloških mjera koje će se provoditi od 1. srpnja otkazuje tradicionalnu manifestaciju Ljeto uz Muru. Prema najavljenim mjerama, koje stupaju na snagu s danom 1. srpnjem, za sve događaje s više od 100 ljudi trebat će vršiti strogu kontrolu svih prisutnih i događajima će smjeti prisustvovati samo osobe koje su procijepljene, preboljele su bolest uzrokovanu COVID 19 virusom ili imaju negativan test na COVID 19. Umjesto najavljenih događaja vezanih uz manifestaciju „Ljeto uz Muru“, Grad Mursko Središće organizirat će tri dana Kerekesh Teatra. Predstave „Ringišpil“, „Imovina“ i „Ja, trudnica“ održat će se od 20. do 22. srpnja na Šetnici uz Muru. Za sva sjedeća mjesta izdat će se besplatne ulaznice. Naime, prema preporukama HZJZ-a moguće je organizirati profesionalne umjetničke izvedbe kulturne programe i manifestacije niskog rizika sa svim sjedećim mjestima O svim detaljima naknadno ćemo obavijestiti građane.


Ukratko o predstavama:

JA, TRUDNICA

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno.


IMOVINA

Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga.


RINGIŠPIL

Radnja ove komedije odvija se u dnevnom boravku skromnog stančića, gdje samohrani otac Stanko započinje trnovit put odgoja svog sinčića Tonka, kroz niz komičnih situacija


Skip to content