Uz redovan filmski program, studeni u Centru za kulturu „Rudar“ donosi i dvije kazališne predstave

OBAVIJEST POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA S PODRUČJA GRADA MURSKO SREDIŠĆE – PREDAJA PRIJAVA ŠTETE OD ELEMENTARNIH NEPOGODA (SUŠA)
22/10/2021
Martinje u gradu rudara – ove godine u suradnji s Lentijem
23/10/2021

Uz redovan filmski program, studeni u Centru za kulturu „Rudar“ donosi i dvije kazališne predstave

U studenom se u Centru za kulturu „Rudar“ nastavlja filmski program subotom i nedjeljom, s iznimkom subote nakon Martinja, kada Grad Mursko Središće sa svojim programom gostuje u Lentiju u sklopu projekta Cross Cultural Tool Kit, pa će filmska projekcija biti održana u petak. Bogat program bit će za Martinje, na sam spomendan sv. Martina i u Murskom Središću, a osim toga, u Centru za kulturu „Rudar“ će se u studenom održati i dvije kazališne predstave.

Riječ je o predstavama „Neka uđu klaunovi“ Kazališne družine Štolcer i predstavi „Ćuk sedi“ kazališne družine Xenix. Kako obje predstave spadaju u amaterske kulturno – umjetničke programe i manifestacije, prema važećim mjerama i preporukama HZJZ-a od 1. rujna 2021. godine, za sve izvođače i gledatelje propisane su obavezne EU digitalne COVID – potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID 19. Održavanje takvog programa u zatvorenom bez predočenja COVID potvrde trenutno je zabranjeno i kažnjivo. Svakako je dobra vijest što u slučaju kad se program održava uz predočenje COVID potvrda nema nikakvih drugih mjera ni preporuka, pa dvorana u tom slučaju može biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Za filmski program i profesionalne izvedbe primjenjuju se druge mjere, pa za sada još uvijek nisu potrebne COVID potvrde. Sav program u studenom bit će besplatan i bit će odlična uvertira u bogati Advent.

Skip to content