Za vikend tri nova filmska hita u Centru za kulturu „Rudar“

Street workout event okupio najbolje vježbače Hrvatske
10/07/2022
Saznajte sve o krizama Međimurskog vlastelinstva kroz 17. stoljeće
14/07/2022

Za vikend tri nova filmska hita u Centru za kulturu „Rudar“

Zbog Ljeta uz Muru projekcije u Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću nakratko su stale, ali ovaj vikend nastavljamo s tri velika filmska hita. U „dječjem“ terminu, u subotu i nedjelju u 17:00 sati prikazat će se animirani filmski hit Malci 2: Kako je Gru postao Gru. U subotu u 20:00 sati na rasporedu je biografski film o kralju rock&rolla Elvis, a u nedjelju u 20:00 sati najnoviji Marvelov hit Thor: ljubav i grom. Cijena ulaznica još uvijek je ista, standardna 25,00 kuna, za djecu, studente i umirovljenike po 15,00 kuna, a obiteljska 60,00 kuna.


Subota i nedjelja u 17:00 sati

 

Malci 2: Kako je Gru postao Gru

Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru. Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj. Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ……Malcima. Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka.


Subota u 20,00 sati – Elvis

Film istražuje život i glazbu neponovljivog Elvisa Presleyja, a sve kroz prizmu njegovog kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihova odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona, pa sve do vrhunaca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najutjecajnijih osoba u Elvisovom životu, Priscillom Presley.


Nedjelja u 20,00 sati – Thor: ljubav i grom

Thorovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji traži istrebljenje bogova.

Thor će morati tražiti pomoć kraljice Valkyrie, Korga i bivše djevojke Jane Foster, koja – na Thorovo iznenađenje – neobjašnjivo upravlja njegovim čarobnim maljem, Mjolnirom, jednako kao i on sam. Zajedno se upuštaju u nepoznatu avanturu kako bi otkrili razloge Gorrove osvete i zaustave ga prije nego što bude prekasno.


Skip to content