Zecko Koš i tajna mrkog hrčka i Dumbledoreove tajne za kraj travnja u Centru za kulturu „Rudar“

Grad inzistira na poštivanju dogovorenih rokova i održavanju raskopanih cesta
28/04/2022
Projekt izgradnje optičkog interneta za područje Grada Mursko Središće i općina
28/04/2022

Zecko Koš i tajna mrkog hrčka i Dumbledoreove tajne za kraj travnja u Centru za kulturu „Rudar“

Zbog tehničkih se razlika prošlog tjedna u Centru za kulturu „Rudar“ nije mogla održati animirana avantura „Zecko Koš i tajna mrkog hrčka“, međutim, ove subote na rasporedu je u 17.00 sati, kao što je i najavljeno. Kako nitko ne bi ostao zakinut, crtić će se prikazati još jednom i sljedeći vikend. Osim Zecka Koša, gledatelji će imati još jednu priliku uživati u najnovijem hitu iz svijeta čarobnjaštva nastalog u mašti J.K. Rowling. Za Međunarodni praznik rada nema filmskih projekcija.

Subota, 30. travnja17.00 – Zecko Koš i tajna mrkog hrčka

Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog superjunaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epsku utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući prijateljima koje bismo svi voljeli imati – kornjači Abe i tvoru Meg.

Subota, 30. travnja 20.00 – Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne

Profesor Albus Dumbledore shvaća da veliki mračni čarobnjak Gellert Grindelwald želi preuzeti kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. Kako ga ne može sam zaustaviti, pomaže mu Newt Scamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “bezjaka”. Na nevjerojatnoj misiji susrest će se stare i nove čudesne zvijeri od kojih je dio na Grindelwaldovoj strani. Dumbledore međutim zbog velikog rizika i opasnosti neće dugo ostati po strani.

Skip to content