Susret poduzetnika, obrtnika i OPG-eva s područja grada Mursko Središće

JAVNI NATJEČAJ – prijam u službu Referent za gospodarstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove
11/01/2023
POTPISAN UGOVOR O IZVOĐENJU RADOVA NA UGRADNJI I INSTALACIJI SUSTAVA NAVODNJAVANJA NOGOMETNOG TERENA NA IGRALIŠTU NK”PLAVI” PEKLENICA
11/01/2023

Susret poduzetnika, obrtnika i OPG-eva s područja grada Mursko Središće

Tradicionalni susret poduzetnika, obrtnika i Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva s područja grada Mursko Središće održat će se u petak 20. siječnja 2023. godine s početkom u 17:00 sati.

Organizator susreta je Grad Mursko Središće, dok je domaćin ovogodišnjeg susreta tvrtka Neores d.o.o.  Susret će započeti predstavljanjem tvrtke te samog proizvodnog pogona kako bi se sudionicima predstavilo poslovanje navedene tvrtke.

 

Cilj susreta je poduzetnicima, obrtnicima i OPG-evima dati što kvalitetnije informacije o programima i planovima iz resora zapošljavanja, mogućnostima apliciranja putem Strukturnih fondova i nacionalnih programa, te dodatnim mogućnostima financiranja. Po završetku službenog dijela u prostorijama tvrtke Neores planirani je domjenak i neformalno druženje.

 

Pozivamo Vas na ovogodišnji susret poduzetnika, obrtnika i OPG-eva te svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 17. siječnja 2023.godine na e-mail: grad@mursko-sredisce.hr ili na broj telefona 370-771.

 

S poštovanjem.

 

GRADONAČELNIK:

Dražen Srpak

 

 

Skip to content