Uređenje zgrada u centru grada

Započelo uređenje novog dječjeg igralište kod Etno kuće
20/04/2021
[KRASNA VIJEST] – Grad Mursko Središće pristupit će sporazumu gradonačelnika za klimu i energiju donošenjem odluke na jednom od idućih Gradskih vijeća
22/04/2021

Uređenje zgrada u centru grada

Grad Mursko Središće već godinama stavlja poseban naglasak na hortikulturno uređenje, ne bi li najsjeverniji grad postao još ljepše mjesto za svoje sugrađane, ali i posjetitelje koji dolaze naš grad. Osim hortikulturnog uređenja za ljepši izgled grada bitna je i uređenost samih zgrada koje se nalaze u I. zoni – centru grada. Na nekoliko kolegija upućeni je poziv vlasnicima nekretnina u centru grada da pristupe dobrovoljnoj sanaciji uređenja pročelja i same nekretnine. Dio nekretnina je uređeno, dok su neke u postupku uređenja. Trenutačno se obnavlja zgrada tvrtke TSH d.o.o. od strane gradske tržnice.

 

Nekretnina koja se nalazi nasuprot trgovine Agromartin u izuzetno je lošem stanju i ujedno predstavlja opasnost za prolaznike, no i to će se u vrlo kratkom periodu urediti. Nakon što je navedena nekretnina prodana, vlasnici nekretnine započeti će s rušenjem iste i gradnjom nove stambeno – poslovne zgrade.

Skip to content